Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
20 Postów
Beata Rosińska
(Masazystka)
Wiking
Dziękuję za radę Moroklumpen...też o tym myślałam, tym bardziej ,że w Polsce czasem też jeździłam do osób,które nie mogły przyjść do gabinetu...tylko,że nikt z masażystów pracujących w Norge nie odpowiedział na moje pytanie...teraz masuję w domu i uczę się języka...to w tym zawodzie jest bardzo ważne..masaż tajski jest przeżyciemwiem coś o tym...ale również masaż klasyczny ma swoje niewątpliwe zalety...nie tylko masuję,ale również korzystam z masażu reg.pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Beata Rosińska
(Masazystka)
Wiking
Beauty...bycie "podwykonawczynią" też wchodzi w grę...wybieram się do kilku firm...język ...do doskonałosci mi daleko,ale dogaduje się...i znam podstawowe słownictwo jeśli chodzi o masaż...dzięki za radępozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Antoni Perez
(PeReZ)
Stały Bywalec
Oj to jakos drogo... Bo masaz w norweskim salonie kosztuje 350 za 45 minutowa sesje. Hmm...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
Zawod masarzysty, w odroznieniu od zawodu fizjoterapeuty nie jest regulowany przez prawo co oznacza ze nie wymaga autoryzacji. Czyli mozna pracowac jako masazysta o ile pracodawca uzna ze Pani kwalifikacje odpowiadaja wymogom stanowiska/posady ktore Pani chce objac. Moze Pani tez zalozyc gabinet i wtedy obowiazuja przepisy takie jakie zwykle obowiazuja w Norwegii kiedy zaklada sie tzw dzialalnosc.
Polecam skontaktowac sie z panstwowym biurem informacji o uznawalnosci zawodow i kwalifikacji zza granicy, ktore jest czescia instutucji NOKUT.
na strone: www.invia.no
email: info@invia.no
mozna pisac po polsku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Karolina Arturssen
(dziewanna)
Wiking
www.nav.no/stillinger/stilling?ID=2780623

możesz tu spróbować, powodzenia!